FF86769C2C2EF847ECF38DBC7817A9660349CCD3E793797B86B5C31C3F550500
فود کورت جزیره یا مجموعه رستورانهای جزیره یکی از جذّابترین بخشهای مسیر پیادهروی در منطقۀ فرهنگی-گردشگری عبّاسآباد است. این مجموعه توانسته است انواع مختلفی از خوراکیها و نوشیدنیهای سرد و گرم را برای هر نوع ذائقه و سلیقهای دور هم جمع کند. با ورود به این مجموعه بی شک میتوانید آنچه دنبالش هستید را پیدا کنید. نکتۀ قابل توجّه درمورد این مجموعه که شاید وجه تمایز آن با بیشتر فود کورتهای موجود باشد، استاندارد و سطح کیفیّت، حجم و قیمت بسیار مناسب آن است. در این مجموعه میتوانید مطمئن باشید که مواد غذایی مورد استفاده کاملاً تازه و درجۀ یک است و البته بسته به هزینۀ پرداختی، خوراکی مطلوبی دریافت میکنید که شما را از هر جهت راضی میکند.
یکی از جذّاب ترین مجموعههای رستورانی منطقۀ فرهنگی-گردشگری عبّاسآباد، مجموعۀ رستورانهای کلبۀ لوکا است که در بوستان بنادر واقع شده. این مجموعه که بر روی تپّهای مرتفع ساخته شده، از دور توجّه بازدیدکنندگان را به سمت خود جلب میکند. محیط باز، آلاچیقهای پارچهای و فضاسازی بی نظیر این مجموعه میتواند بهترین خاطرات را همراه با صرف غداهای با کیفیّت و خوشمزه فراهم کند. این مجموعه شامل این بخشها است: رستوران فرانسوی-ایتالیایی مارینا رستوران ایرانی راز فست فود فایر کافیشاپ ونیز
تنوع غذایی، محیطی متفاوت و طعمهای به یاد ماندنی در فودکورت راه چوبی مجموعه رستورانهای راه چوبی با بهره گیری از عناصر زیبای طبیعت ، در یک فضای منحصربفرد و استثنایی و با رستورانهای متنوع در سبک های متفاوت و استفاده از بهترین مواد اولیه در طبخ غذا، این مکان را برای شما میهمانان عزیز فراهم نموده تا در سه وعده غذایی و متنوع، انتخابی خاطره انگیز و لذیذ داشته باشید مجموعه رستورانهای راه چوبی، مجموعه ای از بهترین رستوران های ایران را برای رفاه و دسترسی بهتر شما عزیزان گرد هم آورده است
تا حالا شده که روی یه پل غذا بخورید؟ پل طبیعت، اولین پل تهران است که از روی آن هیچ ماشینی رد نمیشود، پلی که بین پارک طالقانی و بوستان آب و آتش قرار دارد و یکی از بهترین پیشنهادهای مردم تهران برای گردشگری است. در طبقۀ اوّل این پل و نزدیک به ورودی پارک طالقانی، یک مجموعه رستوران یا فود کورت درجۀ یک وجود دارد. این فودکورت همه روزه از ۱۱ صبح الی ۱۲ شب پذیرای مردم است. شما می توانید در این فودکورت هم غذاهای خوشمزه نوش جان کنید هم از طبیعت لذت ببرید. این فود کورت دارای 10 غرفه است که تمام سلیقهها را راضی نگه میدارد چرا که از بستنی و آبمیوه و قهوه تا کباب ترکی و غداهای ایتالیایی و برگر و سوخاری و غذلهای دریایی را در اختیار شما قرار میدهد.
پل طبیعت آنقدر جاذبه دارد که آدم ساعتها روی آن وقت صرف کند و نتواند از آنهمه هیجان و زیبایی منحصر به فرد، دل بکند. با گذر زمان، آدم است دیگر، یا گرسنه میشود یا تشنه. خوشبختانه در پل طبیعت، مجموعهای از بهترین رستورانها و کافهها ساخته شدهاند که طیف گستردهای از انواع خوراکیها و نوشیدنیهای سرد و گرم را در اختیار گردشگران قرار میدهند.
اگر از مسیر هر روزتان از اتوبان حقّانی باشد، حتماً تابلوی این مجموعۀ رستورانی را دیده اید. تابلویی چوبی بزرگی که روی آن چند لوگوی رنگارنگ دیده میشود. این مجموعۀ رستورانی، پنج بخش مستقل را در دل خود جا داده است که هر کدام برای خودشان اسم و رسمی دارند. اصلاً از همان اوّل که از دروازۀ پارکینگ این مجموعه وارد میشوید، خواهید فهمید که قرار نیست تنها یک پرس غدا بخورید، چرا که حتّی محوّطۀ پارکینگ هم فضاسازی شده است. مسیری کوتاهی که باید از ماشین تا رستورانها طی شود، با درختهای ویژه، گیاهان خاص و نورپردازی رؤیایی، تزئین شده است. آبنماهای گوشه و کنار و گلدانهای منحصر به فرد، حسّ لوکس بودن فضا را کاملاً انتقال میدهند. فقط کافی است تا نگاهی به زیر پایتان بیاندازید تا متوجّه شوید که در حال قدم زدن بر روی الوارهای چوبی قطوری هستید که در نوع خودشان خیلی جالب اند. وقتی در حیاط مرکزی مجموعه قرار میگیرید، کار برایتان سخت میشود. باید انتخاب کنید که کدام رستوران را برای صرف ناهار یا شام بیشتر دوست دارید. هر کدام از رستورانها برای خودشان سبک و سیاق خاصّی دارند، هر کدام از مبلمان خاص و جذّابی استفاده کرده و کارمندانشان لباس فرم ویژهای پوشیده اند. دکورهای ویژه، فضاهای گسترده و مشتریهایی که همگی رضایتمند به نظر می رسند. دل را به دریا بزنید. همۀ رستورانهای این مجموعه جزو عالی ترین رستورانهای تهران اند. فقط باید ببینید چه خوراکیای را هوس کرده اید. در ادامه، هر بخش به صورت خلاصه معرّفی شده است که شاید بتواند برای تصمیمگیری کمکتان کند.
در کنار تمام عطرها و طعمهای موجود در مجموعۀ رستورانی کلبۀ لوکا، فستفود فایر با منوی کاملی از پیتزاها و ساندویچهای سرد و گرم توانسه است توجّه بسیاری را به خود جلب کند. تنوّع پیتزا و ساندویچ در رستوران فایر انتخاب را بسیار دشوار کرده است و ممکن است خیلی طول بکشد تا از میان آنها بتوانید به نتیجۀ درستی برسید و یک عنوان را سفارش دهید. امّا نکتۀ مهم این است که بیشک هر چه سفارش دهید، پشیمان نمی شو...
رستورانهای ایرانی را با عطر برنج و رنگ زعفران و طعم کباب میشود تشخیص داد و این چیزی است که تنها در رستورانهای ایرانی پیدا میشود. رستوران ایرانی راز یکی از رستورانهای مجموعۀ کلبۀ لوکا است که با رعایت تمام استانداردهای لازم خود را به عنوان یکی از رستورانهای مطرح تهران معرّفی کند و به دلیل استفاده از سرآشپزی خبره، مواد اوّلیۀ تازه و مرغوب، همچنین قیمت مناسب، خیلی زود توانسته است به هدف خود برسد...
تا کنون به غذاهای ایتالیایی و رنگ مواد به کار رفته در آنها دقت کردهاید؟ جالب است بدانید مواد اولیهای که در تهیه غذاهای ایتالیایی استفاده میشود به رنگهای پرچم این کشور است. آشپز این غذا سعی کرد برای اثبات میهنپرستی خود موادی استفاده کند که همرنگ پرچم این کشور باشد. قرمز گوجه فرنگی، سفید پنیر موتزارلا و سبز ریحان. به همین ترکیب رنگ و مواد اصلی در تهیه انواع غذاهای ایتالیایی دقت کنید. با این تار...
کافی شاپ هویت خود را از دورهم جمع شدن دو یا چند نفره و لذت بردن از مزه¬های مختلف و موسیقی ملایم و… بدست آورده اند. روز به روزصاحبان کافه و کافی شاپ در تلاش¬اند تا با آفرینش فضایی مناسب تر بیشتر و بیشتربه هویت آرمانی کافه وکافی شاپ نزدیک شوند.از زمان فراگیر شدن قهوه، کافی شاپ در ایران، محلی برای سرو قهوه و دورهمی مشتریان و افراد بوده است. کافه ونیز هم تلاش میکند تا با ارائۀ بهترین محصولات به خصوص...
مرغ سوخاری یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است. این غذای خوشمزه شباهت زیادی به مرغ کنتاکی آمریکایی دارد. ماده اصلی این غذا همانطور که از نامش مشخص است، قطعات گوشت مرغ است که با ادویه ها و طعم دهنده ها طعم دار می شود. در مرغ برشته میتوانیم مرغ سوخاری ایرانی را با دستور پخت آمریکایی تجربه کنیم. یک تجربۀ غدایی عالی و به یاد ماندنی!
در نگاه اوّل شاید سالادبار ها را مخصوص گیاهخواران یا افرادی که رژیم کالری دارند بدانیم امّا تنها کافیاست نگاهی به منوی پر و پیمان سالادبار پامولا بیاندازیم تا نظرمان به کلّی تغییر کند. سالادها و سسهای متنوّع در پامولا باعث میشود طعمهای ناب و جدیدی را بچشیم و شاید حتّی به فکر لاغری و زندگی سالم در عین لذّت بردن از غذا بیافتیم. پامولا میتواند نظر ما را نسبت به غذا کلّاً تغییر دهد.
کافی شاپ هویت خود را از دورهم جمع شدن دو یا چند نفره و لذت بردن از مزه¬های مختلف و موسیقی ملایم و… بدست آورده اند. روز به روزصاحبان کافه و کافی شاپ در تلاش اند تا با آفرینش فضایی مناسب تر بیشتر و بیشتربه هویت آرمانی کافه وکافی شاپ نزدیک شوند.از زمان فراگیر شدن قهوه، کافی شاپ در ایران، محلی برای سرو قهوه و دورهمی مشتریان و افراد بوده است. به همین دلیل هم از همان ابتدا چیدمان و دکوراسیون کافی¬شاپ ه...
عنوانها گاهی تمام کار معرّفی را انجام میدهند. خانۀ گریل یعنی جایی که هر خوراکی گریل شدهای در آن پیدا میشود. اگر رژیم غدایی خاصی دارید یا ترجیح میدهید از غذاهایی استفاده کنید که در فرایند پختشان از روغن استفاده نشده، جای درستی را انتخاب کرده اید. خانۀ گریل یا به قول فرنگیها، گریل هاوس جایی است که همهچیز بدون روغن و روی باربیکیوی ذغالی گریل یا به قول خودمان کباب میشود.
معمولاً نام کشور انگلستان که به میان می آید، ناخودآگاه به یاد فوتبال حرفه ای و غذای معروف آن ها «فیش اند چیپس» می افتیم غذایی که انگلیسی ها برای داشتن آن به خود می بالند. fish and chips ( ماهی و سیب زمینی ) یک غذای اصیل بریتانیایی است که فیله ی ماهی سرخ شده و سیب زمینی تشکیل شده و با سس های مختلفی (از جمله سس تارتار) خورده می شود. این غذا به دلیل استفاده از ماهی و سلامتی که دارد فست فود پرطرفداری ...
پیتزا کاپری شما را خیلی زود به اعجاب وا میدرد. سایز بزرگ پیتزاهای کاپری باعث میشود تا با خانواده یا دوستانتان انتخاب سادهتری داشته باشید و با صمیمیّت بیشتری غذا بخورید. برای همین هم در پیتزا کاپری نباید به دنبال منوی عجیب و طولانی باشید، زودتر یک پیتزا انتخاب کنید و با همراهانتان گپ بزنید تا سفارشتان آماده شود. مطمئن باشید همان یک پیتزا همۀ شما را سیر خواهد کرد.
برای تجربه طعم کباب ترش آبدار و نرم، ماهی سفید خوشپخت و اصل، میرزاقاسمی دودی و پر از سیر، باقلا قاتق با شوید تازه و باقالی اصل رشت و برای تجربه دوباره طعم کال کباب و اشپل گردو باقالا در تهران یکی از معروفترین و گیلکی ترین رستوران گیلانی که غذای اصل رشتی سرو میکند، را به شما معرّفی میکنیم. رستوران بنه یک تجربۀ غذایی سنّتی با حال و هوای سرزمین سرسبز گیلان است.
پستو که نام خود را از مشهورترین پنیر ایتالیا گرفته است در اصل یک رستوران ایتالیایی با تمام ویژگیهای رستورانهای ایتالیایی است. اگر تجربۀ سفر به ایتالیا را داشته باشید بهتر میتوانید بین پیتزاهای پستو در تهران و پیتزاهای رم و میلان قضاوت کنید. البته در پستو علاوه بر پیتزاهای ایتالیایی، انواع گریل، پاستا و سالاد با حال و هوای کاملاً ایتالیایی تهیّه میشود.
کافه ویونا که یکی از شناخته شدهترین کافهای زنجیرهای در ایران است و با دهها شعبه در سرتاسر ایران، نام پرآوازهای به شمار میرود . قهوه ی مصرفی در کافه ویونا LA SEMUSE Swiss coffee یکی از بهترین های اروپا و دنیا می باشد که در مجلات معتبر غذایی از جمله Food trade بارها مورد تعریف و تمجید منتقدان و صاحب نظران قرار گرفته است . کارخانه در کشور سوئیس و در ارتفاع 1000متری از سطح دریا ،در دامنه کوه ها...
در بیانکا دو میتوان دو نوع خوراکی را سفارش داد. اوّل انواع شنسل و استروگانفها و دیگر انواع کرپها. البته کرپها هم به شکل غذایی با گوشت و مرغ و ... تهیّه میشوند و هم با انواع کرمها و شکلاتها و میوهها. در کل باید بیانکا را مجموعۀ منحصر به فردی دانست که گروه خاصّی از غذاها را با بهترین کیفیّت تهیّه میکند.
تهچین درست مثل یک هدیه است که با ظرافت و دقّت کادوپیچ شده و داخل آن معلوم نیست. شاید تخممرغ شانسیهای دوران کودکی هم برای همین معلوم نبودن داخلشان خوشمزه تر از بقیۀ شکلاتها بودند. در تهچین بار راه چوبی می توانید انواع تهچینهای خوشمزه را سفارش دهید. البته اگر جای شما بودم، برای ایجاد هیجان، انتخاب را به عهدۀ گارسن میگذاشتم تا با بریدن و بازکردن تهچین، بیشتر سوپرایز شوم.
پنینی یک نوع ساندویچ گریل یا کباب شده است که به دلیل خوشمزگی، سبک و نوع طبخ ساده و متفاوت آن، بسیار محبوب مردم ایتالیاست. ایتالیاییها این نوع از ساندویچ را عموما با نام پاپینو تلفظ میکنند. برای تهیه انواع پنینی با توجه به نوع و طعم آن، نان با مخلفات بسیار پر شده و با دستگاه ویژه پنینیپز تحت فشار زیاد کباب میشود و یکی از بهترین پنینیهای تهران در رستوران هات تهیّه میشود. البته در هات میوان ا...
این روزها همهجا پیتزا پیدا میشود امّا پیتزایی که در رویال کینگ درست میشود را نمیتوان هر جایی پیدا کرد. منوی طولانی و مفصّل رویال کینگ و تنوّع پیتزاهای آن باعث شده تا خیلیها برای خوردن یک پیتزای درجۀ یک از دورترین نقاط تهران به پارک آب و آتش بیایند و چند قدمی پیادهروی کنند تا باز هم از پیتزاهای رویال کینگ بخورند.
فانوس یعنی همان غذایی که در خانه میخوریم. منوی رستوران فانوس بسیار خانگی است و همه میدانند که در اینجا نباید به دنبال خوراکی ای خارجی و لوکس باشند. انواع کبابها و خورشها فانوس با دستور پخت سنّتی ایرانی آماده میشود و عطر برنج ایرانی با تزئین زعفران و دورچین کبابها همه چیز را برای رویداد یک خاطرۀ خوشمزه فراهم میکند.
کازا برگر غرفهٔ برگرهایی است که با راستهٔ گوساله و فیله گوساله تهیه میشوند. این غرفه دو آیتم دارد با نامهای کازا برگر و امریکن برگر که با فیله گوساله تهیه میشود و راستهٔ گوساله هم تشکیل دهندهٔ باقی برگرها است. همه ی برگرها به صورت دستی تهیه و با کیفیت بینظیری ارائه میشوند. در این برگرها از گوشت گرم استفاده میشود و هیچ نوع گوشت غیر تازه و یخ زدهای در این غرفه به چشم نمیخورد.
خیلی وقت نیست که غذاهای سوخاری شده به روش کریسپی رایج شده امّا بیشک صدای خرد شدن روکش ترد ران سوخاری یا قرچ و قروچ کتف کریسپی با آن طعم بی نظیر میتواند یک تجربۀ عالی و تکرار شونده در عادت غذایی ما باشد. در کریسپی فودکورت جزیره، نه تنها میتوان یک مرف سوخاری کریسپی اصیل و واقعی را میل نمود بلکه می توان به جای تمام خوراکیهای مضر، غذایی را خورد که در عین خوشمزگی، برای بدن انسان مضر هم نیست.
شاید به سختی بتوان پارک یا خیابانی را نام برد که حداقل یک ساندویچی در آن نباشد امّا هر ساندویچی که واقعاً ساندویچ نیست. با فقط یک بار تجربۀ آلوارس و خرید یکی از دهها نوع ساندویچ آن میتوانید مطمئن شوید که در آلوارس واقعاً ساندویچ میخورید، آن هم با تمام مخلّفات و استانداردهایی که از ساندویچ دیده، شنیده یا تجربه کردهاید. آلوارس شکموترین آدمها را هم حسابی سیر کند.
در وینگو انگار پرت شدهاید به یکی از شهرهای کوچک آمریکا. منوی آمریکایی این رستوران بر روی انواع فیلۀ گریل شده و کتف و بال سوخاری یا کبابی است. شاید در فودکورت جزیره، وینگو بیشتر از بقیۀ رستورانها اشتهای شما را تحریک کند، چرا که بوی بینظیر گریلهای این رستوران میتواند تمام منطقه را تحت تأثیر خود قرار دهد.
کمتر کسی در دنیا وجود دارد که دونرکباب یا همان کباب ترکی خودمان را نشناسد یا دوست نداشته باشد. به همین دلیل هم تقریباً هر کجایی که حرف از خوراکی و غذا میشود، باید جای خاصّی برای کباب ترکی در نظر گرفت. در فود کورت جزیره، یکی از لذیذترین و با کیفیّت ترین کباب ترکیهای تهران را میتوان پیدا کرد. اگر امتحان کنید، حتماً راضی خواهید بود.
در فود کورت جزیرهیچ سلیقهای گرسنه به خانه بر نمیگردد. کسانی که ذائقۀ ایتالیایی دارند میتوانند در ماندرو نه تنها منوی کاملی از غذاهای ایتالیایی را پیدا کنند بلکه میتوانند طعم و عطر اصیل این خوراکیها را با بزرگترین و مشهورترین رستورانهای تهران و جهان مقایسه نمایند. ماندرو در پیتزا، پاستا و لازانیا، حرفهای زیادی برای گفتن دارد.
ترکیه های ها در درست کردن پیده ماهر هستند و بطور خلاصه باید گفت که پیده مخصوص این کشور است. اگر این غذا را یکبار درست کنید در لیست غذاییتان برای همیشه خواهد ماند. رستوران پیده سرا واقع در فودکورت جزیره، یکی از رستوران های نام آشنا است. که تخصّصش پیده است. از جمله شاخصه های این رستوران استفاده نکردن از سوسیس وکالباس در تهیه غذا است که این امر موجب بالا رفتن کیفیت غذا میشود.
برای تجربه طعم کباب ترش آبدار و نرم، ماهی سفید خوشپخت و اصل، میرزاقاسمی دودی و پر از سیر، باقلاقاتق با شوید تازه و باقالی اصل رشت و برای تجربه دوباره طعم کال کباب و اشپل گردو باقالا در تهران یکی از معروفترین و گیلکی ترین رستوران گیلانی که غذای اصل رشتی سرو میکند، همین رستوران تمیشان است که در فود کورت جزیره واقع شده.
رستوران باربیکیو های وی با انواع غذاهای های اصیل و خوشمزۀ کباب شده، مشتریهای پروپا قرصی را دعوت می نماید تا انواع کبابهای برگ، جوجه ، شیشلیک ، چنجه و ... این رستوران را نوش جان نمایند و از طعم واقعی و ماندگار این غذا ها لذت ببرند. این فرصت استثنایی در رستوران باربیکیو های وی را از دست ندهید.
باور کردنی نیست، در قلب تهران لذّت حضور در استانبول و صرف دُنر کباب ترکی را تجربه کنید. پل طبیعت و غرفه ی زیبای دُنر کباب ورا این فرصت را فراهم آورده که در فضای باز و بسته پل طبیعت دُنر کباب خوشمزه این رستوران را میل فرمائید و از محیط زیبایی پل هم لذت ببرید. در منوی دُنر کباب ورا لذیذترین دُنرها وجود دارد و بی شک می توان گفت یکی از خوشمزه ترین و لذیذترین دُنرها ها را نوش جان خواهید کرد که تا مدت ه...
کافی شاپ هویت خود را از دورهم جمع شدن دو یا چند نفره و لذت بردن از مزه¬های مختلف و موسیقی ملایم و… بدست آورده اند. روز به روزصاحبان کافه و کافی شاپ در تلاش¬اند تا با آفرینش فضایی مناسب تر بیشتر و بیشتربه هویت آرمانی کافه وکافی شاپ نزدیک شوند.از زمان فراگیر شدن قهوه، کافی شاپ در ایران، محلی برای سرو قهوه و دورهمی مشتریان و افراد بوده است. به همین دلیل هم از همان ابتدا چیدمان و دکوراسیون کافی¬شاپ ه...
با شروع فصل تابستون یکی از پرطرفدارترین خوراکی هایی که میشه ازش یاد کرد بستنیه. شاید همه ما اولین بستنی هایی که خوردیم رو یادمون نیاد ولی همیشه یادمون هست که بستنی ما رو خوشحال تر میکنه. امروز در تهران خیلی بستنی فروش هست که با تکنولوژی های جدید و قدیمی ، مزه های عالی بستنی از سنتی گرفته ، تا خارجی را به فروش میرسانند که یکی از مشهورترین آنها، بستنی فروشی -30 است. اگر از آن طرفها رد شدید، حتماً...
در ویچ فکتوری میتوان انواع برگر، سانویچ گرم و سرد و پنینیهای خوش طعمی را پیدا کرد که شاید بتواند از نظر طعم و کیفیّت و قیمت با مشهورترین ساندویچیهای تهران رقابت کند. اگر گذرتان به پل طبیعت افتاد حتماً سری به ویچ فکتوری بزنید و از رنگینکمان طعمها در این ساندویچی لذّت ببرید. بد نیست بدانیم که پنینی یک نوع ساندویچ گریل یا کباب شده است که به دلیل خوشمزگی، سبک و نوع طبخ ساده و متفاوت آن، بسیار م...
با خوردن غذای کشورهای دیگر، یک جورهایی میشود در تخیل، به آن کشورها سفر کرد. این سفر در رستوران کومپیر خیلی راحت و ارزان است. چرا که منوی این رستوران پر از غذاهای ترکیهای به خصوص کومپیر مشهور است. در این رستوران میتوان یکی از پیش غذاهای معروف و خوشمزه ترکیه که با سیب زمینی درست میشود را امتحان کنیم. سیب زمینی پخته شده در فر، با کلی مخلفات روی آن؛ سیب زمینی ای به نام «کومپیر»!
تله پیتزا که در سال ۱۹۸۷ میلادی تأسیس شده و در ۲۲ کشور جهان فعّالیت دارد که ایران نیز به این کشورها اضافه شده است. ما درتلهپیتزا سعی داریم از تولید گوشت تا تولید فرآورده های آن همه چیز را کنترل و تحت نظارت داشته باشیم. خودمان انتخاب می کنیم تا سالمترین ها را استفاده کنیم. تمرکز ما روی سوسیس و کالباس به هیچ عنوان نمی باشد و این مواد جایی در سبد مصرفی مواد اولیه ما ندارد. تله پیتزا هر ماه طبق ذائ...
ساندویچ هات داگ در بین کشورهای اروپایی و بهخصوص آمریکایی بسیار محبوب است، تا اندازهای که در کوچه و خیابان افرادی روی چرخ دستی این ساندویچ را میفروشند. این محبوبیت دلایل زیادی دارد که یکی از آنها اندازه کوچک ساندویچ و دیگری قیمت اقتصادی آن است. این ساندویچ از سوسیس فرانکفورتری تشکیل شده که به صورت سرخ شده یا گریل شده استفاده میشود. نان مخصوص و نرمی دارد که اندازه آن کمی از سوسیس کوچکتر است و ...
قهوۀ تلخ اگر شما را به یاد سریال طنز پر طرفدار چند سال قبل نیاندازد، حتماً طعم بینظیری را برایتان تداعی میکند که جز با نوشیدن یک فنجان قهوۀ تلخ واقعی که از دانههای اصیل قهوه درست شده است، رهایتان نمیکند. شک نکنید که هر نوع قهوه و نوشیدنی گرمی که هوس میکنید را در منوی کامل کافه قهوه تلخ خواهید یافت و از طعم ماندگار و عطر جادویی نوشیدنیهای این کافیشاپ، لذّت خواهید برد. پس بی معطّلی سری به کاف...
توجه به طعم و مزه ای اختصاصی و خلاقیت در غذایی متفاوت یعنی کنتاکی و ساندویچ در رستوران کابانا حرف اول را میزند.حتما به این رستوران که در فودکورت پل طبیعت واقع شده است سری بزنید و از طعم یک غذای لذیذ لذت ببرید کیفیت عالی کنتاکی ها و ساندویچ ها در رستوران کابانا آن را از بقیه متمایز می کند.
غداهای دریایی تا همین چند سال قبل بین مردم ایرانی جایگاه خواصّی نداشت. برای همین هم کمتر ممکن بود که کسی در حال گشت و گذار و تفریح، به دنبال غداهای دریایی بیافتد. امّا الان دیگر وضع فرق کرده. خیلیها ترجیح میدهند به جای فستفود هایی که از سوسیس و کالباس درست شده اند، با غداهای دریایی استفاده کنند. برای همین هم ماهیتو در مجموعۀ فودکورت طبیعت منوی کاملی از انواع خوراکیهای دریایی را با کیفیّت بالا ...
این غرفه ارئه دهندۀ غذاهای ایتالیایی است. این غرفه به پاستاهای بینظیر با سسهای ایتالیایی خوشمزهاش معروف است. به همراه پیتزاهای ایتالیایی با خمیر نازک که آنها هم در این فودکورت در همین مدّت کوتاه طرفداران خاص خودشان را پیدا کردهاند. برند جی اند پی (G&P)اوّلین بار است که در ایران معرّفی میشود و احتمالا بعد از اینها نام این برند را بیشتر خواهید شنید.
در این غرفه غذاهای عربی و لبنانی ارائه میشوند در چهار زیرشاخۀ دریایی، خمیری (معجنات)، ساندویچها و کبابهای عربی که هر کدام از این بخشها خود زیر مجموعههای دیگری دارند مانند غذاهای ساندویچی که از شاورما گوشت و مرغ و شاورمای مخصوص تشکیل شده و یا غذاهای خمیری که پیتزا بعلبکی، فطایر و.. را در خود جا داده است. غذاهای این غرفه در تنوری که داخل اشپزخانه قرار دارد به شیوۀ لبنانی طبخ میشود.
تاکو غذاهایی است که به سبک مکزیکی در اختیار مشتریها قرار میگیرد. مواد اولیۀ این غذاها اکثرا از نان و آرد ذرت تهیه میشود و در ظرفهای خاصی که نمونۀ آن را جای دیگری نخواهید دید، سرو میشوند. البته سسها را هم نباید فراموش کرد. اصل غذاهای مکزیکی به سسهای تند و خوشمزهای است که در کنار این غذاها قرار میگیرند. ادویههای تاکو هم ادویههای خاصی هستند که همه از خارج کشور وارد میشوند.
علاقه مندان به غذاهای گیلکی این غرفه را از دست ندهند، انواع غذاهای گیلکی مانند کته کباب، جوجه ترش، کباب ترش، فسنجان، باقالی قاتق، مرزاقاسمی و... در غرفۀ مونزا با بهترین طعم و کیفیت تهیه میشوند. همچنین برنجهای این رستوران یا همان کتههای گیلانی با طرفداران زیادی هم دارد و مونزاییها توانستهاند با دستور پخت ویزهٔ غذاهایشان مشتریهای خاص خودشان را در همین مدت کوتاه پیدا کنند.
کریپسی غرفهای مخصوص کنتاکی است. در این غرفه انواع مرغها و فیلههای سوخاری و حتی میگو و ماهی سوخاری را میتوانید پیدا کنید. در این غرفه مرغ کشتار روز استفاده میشود و تمامی مرغها با پودر سوخاری کی اف سی و با دستور پخت همان رستوران تهیه میشوند. انواع مرغهای دو تکه و سه تکه و سبد خانواده و... در این غرفه به چشم میخورد و میتواند یک انتخاب خوشمزه و امتحان پس داده برای وعدۀ غذایی شما باشد.
در این غرفه غذاهای اطراف دریای مدیترانه را میتوانید تجربه کنید غذاهای مراکشی، لبنانی، غذاهای کشورهای آفریقایی و همچنین جنوب ایتالیا. هر کدام از این غذاها را که در این رستوران قرار است سفارش دهید میتواند یک تجربۀ منحصر به فردی باشد از طعمهایی که باشد برای ما نو و ناشناخته باشند. مواد غذایی در این رستوران درست و دقیق مانند رسپی اصلی تهیه میشوند.
اگر گیاه خوارید، رژیم سختی گرفتید، یا ورزشکارید و نگران سلامتیتان هستید اصلا نگران نباشید. در این فودکورت برای ذائقۀ شما هم غرفهای با تنوع بالا طراحی شده است. سالاد بار بله از سه بخش تشکیل شده. یکی بخش سالادهای ترکیبی است، بخش بعدی بخش سالادهای آماده است و قسمت سوم هم قست نودلها است.
همه چیز در اینجا بر پایۀ سیب زمینی است. سیب زمینی تنوری که در این غرفه سرو میشود جزو پرطرفدارترین و پرفروش ترینهای منو این غرفه است که با مرغ و لوبیا و قارچ و پنیر سرو میشود. با وجود اینکه خیلیها فکر میکنند سیب زمینی یک غذای پر از کربوهیدرات و فوق العاده چاق کننده است اما از آنجایی که سیب زمینی یکی از منابع پتاسیم به شمار میرود، غذاهای ما بسیار سالم و بی ضرر هستند.
یک جورهایی همان نوتلا بار خودمان است. مانند تمام شعبههای نوتلا بار و نوتلا پلاس، تمام محصولاتی که با نوتلا تهیه میشود را میتوانید در این غرفه پیدا کنید به اضافۀ انواع شیکها و بستنیها با طعمهای غیر نوتلایی مانند توت فرنگی و موزی و کارامل و... در این غرفه علاوه بر اینها سراغ چای و قهوه و نوشیدنیهای این چنینی را هم میتوانید بگیرید.
غرفۀ بستنی ایتالیایی تقریبا اولین غرفۀ این فودکورت است و پشت رویال باکس قرار دارد. در این غرفه بستنی ایتالیایی به صورت دستگاهی تهیه میشود. چند اهرم در این غرفه قرار دارند که میتوانید بستنی دلخواهتان را از میان آنها انتخاب کنید و هر مقداری که میخواهید، حجم ظرفتان را پر کنید، بعد از آن هم نوبت تاپینگ است که از میوه، ژله و شکلات تشکیل شده. نهایتا ظرف وزن میشود و شما قیمت آن را میپردازید.
فودکورت جزیره مجموعه رستوران جدیدی است که در منطقۀ فرهنگی-گردشگری عباس آباد در پارک آب و آتش افتتاح شده، این فودکورت که به شکل یک کشتی در میانۀ آب و آتش قرار دارد و به خاطر محیط زیبا و نورپردازی جذابی که دارد و همچنین ارائه سرویس تا ساعت ۲ بامداد، به یک پاتوق برای شب نشینان تهرانی تبدیل شده است. حدود ۱۷ غرفه در این فودکورت قرار دارد که هر کدام در سبک خاصی فعّالیت میکنند .
کافه میان درست در میانی ترین نقطۀ پل طبیعت قرار دارد. منظرۀ این کافه که مسیر بزرگراه مدرّس، پارکهای طالقانی و آب و آتش و همچنین شمال تهران و توچال را در بر میگیرد، یکی از منحصر به فرد ترین مناظر را در میان کافههای تهران پدید آورده است. کحیط دنج و مبلمان راحت و پرسنل حرفهای، کافه میان را جزو کافههای پر طرفدار در بین کافه گردان تهران قرار داده است.
اوّلین چیزی که با ورود به این رستوران توجّه شما را به خود جلب میکند، طول آن است. این رستوران مانند راهرویی طولانی در بخش عمدهای از طبقۀ اوّل پل طبیعت را به خود اختصاص داده است. نکتۀ قابل توجّه در مورد این رستوران، آشپزخانۀ کاملاً به گونهای که شما میتوانید تمام مراحل طبخ غذا را به راحتی از همان جایی که نشسته اید، مشاهده کنید.
کافه ویونا که یکی از شناخته شدهترین کافهای زنجیرهای در ایران است و با دهها شعبه در سرتاسر ایران، نام پرآوازهای به شمار میرود هم در مجموعۀ سیاوش شعبه دارد. البته این شعبه به عنوان بخش الحاقی کافه گپ نوش است و برای تهیۀ منوی آن باید به گپ نوش رفته و منوی کافه ویونا را سفارش دهید. قهوه ی مصرفی در کافه ویونا LA SEMUSE Swiss coffee یکی از بهترین های اروپا و دنیا می باشد.
خونه یک رستوران ایرونیه که فقط غذاهای ایرونی سرو می کنه. باقالی پلو و «قیمه لاپلو» و کباب و از این جور چیزها. نوشیدنی ها و پیش غذاهایش هم ایرونیه. همه چی خلاصه ایرونیه. اگر تصمیم دارید که برید باید بهتون بگم که برای روزای تعطیل یا پنج شنبه ها، بهتره از قبل رزرو کنید که خیلی معطل نشید خونه واقعاً مثل یک خونه ست. یک کلبه چوبی به سبک و سیاق خونه های شمالی، با رنگ آبی. سقف کوتاه شیب دار و پنجره های ک...
پنجرههای چوبی آبی لاجوردی، میزهایی با رویه سنگی و صندلیهای چوبی، حتی بشقابها، لیوانها و کارد و چنگالها هم از خود یونان برای کرنلیا تهیه شده است. رستوران یونانی کرنلیا برای این اصیل بودن پای را فراتر گذاشته و حتی آشپز و خالق این طعمهای دلچسب را هم از یونان آورده است.بله خانم کرنلیا، که اسم این رستوران هم به نام ایشان است، یک آشپز، یک خانم و یک کدبانوی یونانی هستند که در شهر «پاتراس» رستوران ...
شاید برایتان جالب باشد که منوی غذایی ایرانی و یونانی مشترکاتی هم دارد، مثل دلمه، کوفته و ماست و خیار البته که در نام گذاری و تلفظ تفاوتهای اندکی دارند. منوی رستوران یونانی کرنلیا پر است از غذاهای خوشمزه یونانی و اسمهای بیشماری که نام بردنشان بسیار سخت است. غذاهایی مثل «باجاری سالاتا» یا « موسخاری می کی دونیا» تنها نمونه هایی از این منوی پر پیمان هستند.« غذاهای ما در پرسهای بسیار کوچک سرو میشود.» این جملهای که است که شاید برای شما جای سوال داشته باشد که چقدر کوچک؟ Mezze یا مزه کلمهای است که در فرهنگ غذایی یونانی زیاد به گوشتان میخورد. این مزه همان پیش غذا است و اگر بخواهیم بیشتر توضیح دهیم باید بگوییم که در این رستوران سعی بر آن بوده که شما چندین مدل غذا و پیش غذای مختلف را امتحان کنید و سفارشات به صورت یک سینی مزه برای شما سرو شود. اگر فکر میکنید که با انتخاب تنها یک گزینه از غذای اصلی سیر میشوید سخت در اشتباه خواهید بود. منوی کرنلیا به چندین بخش تقسیم میشود، خوراکهای گیاهی مثل فتا ساقاناکی ( پنیر فتای یونانی که داخل خمیر نازکی پیچیده شده و به همراه عسل و سیاه دانه سرو میشود)، کنار غذاها، خوراکهای گوشتی، ماهی، دیپها و سالادها، پایها و در آخر کوفتهها و دلمهها. توضیح کامل این منو بسیار سخت و زمان بر است و باید دل را به دریای یونانی زد و تا میتوان از آن چشید تا این اسمهای ناشناخته را درک کرد. در اکثر این خوراکها مشترکاتی پیدا میشود که به روش جدیدی برای ما ایرانیها ترکیب، طبخ و سرو میشوند و شاید برای هر ذائقهای خوشایند نباشد اما در کل قابل قبول و لذیذ است. قیمت آیتمهای منو هم چیزی بین ۵ تا ۲۴ هزار تومان است. مدیران رستوران یونانی کورلنیا هم میدانند که کسی با یک پرس غذای آنها سیر نمیشود و برای شما چارهای اندیشیدهاند. منوهای ۲ و ۴ نفرهای که شامل ۱۰، ۱۲ مدل از انواع خوراکهای طبخ شده توسط خانم کرنلیا که با تخفیف و قیمت نسبتا معقولتری ارائه میشود. قیمت این پکیج ها چیزی بین ۱۳۰ تا ۲۴۰ هراز تومان است.
ستوران گمج تهران، یکی از بهترین و اصیلترین رستورانهای گیلانی این شهر بزرگ است. منوی رستوران گمج تهران، با سرو بهترین غذاهای شمالی انتخابهای گستردهای را پیش روی شما عزیزان قرار میدهد. غوره مسما و مالاوابیج این رستوران واقعاٌ ارزش امتحان کردن را دارند. حتی برای علاقمندان به شیرینی، رشته خوشکار و شیرینی کاکا هم در رستوران گمج تهران انتظار شما عزیزان را میکشند.
گپ نوش نام یکی از بخشهای رستوران گپ است که تا حدودی از رستوران مستقل شده و برای خودش مشتریهای پر و پا قرصی دارد. در گپ نوش، همه جور نوشیدنی سرد و گرم و انواع کیک، بستنی و شیک را میتوان سفارش داد.
گپ زدن تا هر وقت که بخواهید در این مجموعه آزاد است. اصلا اینجا ساخته شده تا بهترین غذاها را انتخاب کنید، گوشه دنجی بنشینید، ساعتها حرف بزنید و طعم خوش زندگی اجتماعی در یک شهر شلوغ و پرهیاهو را به شکل دیگری بچشید رستوران گپ همان مکان رویایی برای کسانی است که از غذا خوردن و معاشرت با دیگران لذت میبرند